Infosiderne

Skolemælk og skolemad

Skolen er tilmeldt “Mejeriernes Skolemælksordning”. Betaling sker via www.skolemaelk.com.

Madkassen (Café Madkassen - RG)

På Østervangskolen har vi et køkken, hvor der hver dag bliver lavet sund og billig mad af vores kok, Marianne.
Dagens menu kan bestilles fra cafe Madkassens hjemmeside, www.cafemadkassen.dk og her kan man betale med Dankort.
Der sælges også andre sunde madvarer i pauserne enten fra cafeen, der findes ved C/D-fløjen eller fra boden i A-fløjen.
De forudbestilte menuer udleveres i hhv. boden i A-fløjen, B-fløjens aula eller fra cafeen.

I skoleåret 10-11 blev der taget initiativ til en støtteforening for Madkassen gennem forældreforeningen.
Bestyrelsen vil informere på hjemmeside og på møder, når der sker noget nyt fra forældreforeningen.